Online 25-28 juni 2020

DobbyCon 2020s logga

Choose your own adventure

Året är 2020. Nyheterna om en global pandemi har nyss nått Hogwarts. Efter att ha försäkrat sig om att ingen på skolan har smittats bestämmer rektor Minerva McGonagall att ingen utifrån får besöka skolan tills vidare, samt att de som lämnar skolan måste tillbringa två veckor i sjukhusflygeln när de återvänder. En del elever är oroliga, men i det stora hela är vardagen som vanligt på Hogwarts. Ingen tänkte ändå åka hem mitt i terminen. De köks- och städanställda, både trollkarlar och husalfer, har fått välja om de vill fortsätta jobba eller åka hem till sina familjer (fortfarande med lön!). De flesta har valt att stanna kvar. Lärarna har valt att stanna kvar allihop, inget snack om saken.

Samtalsämnet “pandemi” har bland eleverna nyss ersatts av samtalsämnet “vem stal professor Longbottoms minnessåll, det vore skönt att få tillbaka det”.

Du bor på Hogwarts. Vem är du?

Sir Cadogan
Du är ett porträtt av en av de mindre kända riddarna av Runda Bordet. Du har en ponny och ett alldeles för stort svärd. Ditt porträtt hänger på sjunde våningen, men det hindrar dig inte från att besöka andra delar av Hogwarts.
Facebooks logga Instagrams logga Twitters logga