Online 25-28 juni 2020

DobbyCon 2020s logga

Villkor och regler

  1. Eventet har ingen åldersgräns. Tänk därför på att inte dela innehåll som är olämpligt för barn. Det är förbjudet med våld, droger och naket innehåll. Detta gäller både på gemensamma utrymmen som vår discord-server och twitch- och zoom-aktiviteter, men också i privata meddelanden till andra deltagare.
  2. Om någon gör dig obekväm, skriv till arrangörerna direkt! Du kan kontakta oss privat på Discord eller på info@dobbycon.se. Om det är möjligt, prata också med någon vuxen i din närhet. Du ska t ex aldrig känna dig pressad att sätta på videochatt med eller skicka bilder till någon du inte känner så bra - särskilt om du är minderårig. Att någon är väldigt ihärdig, inte lämnar dig ifred, hotar dig, lockar med pengar eller är överdrivet berömmande kan vara varningssignaler på att personen vill dig illa.
  3. Dobbyconline är ett drogfritt evenemang, även fast du deltar hemifrån. Interagera inte med andra deltagare om du är påverkad av alkohol eller droger.
  4. Arrangörerna har rätt att stänga av deltagare som uppvisar olämpligt beteende från discord-servern och från zoom-aktiviteter. Var snälla mot varandra! Vi tillåter inte diskriminering, hot, farliga eller olagliga beteenden, eller att på något vis orsaka överdrivet obehag hos eventets deltagare, gäster eller arrangörer.